Etusivu » Finnish Harley Weekend 2020

Finnish Harley Weekend

H.O.G. Pohjanmaa Chapter Finland ry järjestää Finnish Harley Weekend tapahtuman tällä kertaa Vaasassa, Scandic Hotelli Waskiassa 30.7.-2.8.2020.

Finnish Harley Weekend tapahtuma on erityisesti Harley-Davidson ja Buell moottoripyörille tarkoitettu kokoontuminen, mutta ei rajoitu pelkästään niihin, vaan kaikki moottoripyöräilijät merkistä riippumatta ovat tervetulleita mukaan.

 

Luvassa on moottoreiden jytinää ja mukavaa yhdessäoloa. Viikonlopun aikana järjestetään motoristeille yhteisajeluita. Aikaa vietetään yhdessä myös nauttien hyvästä musiikista ja ruuasta. Nähtävää ja koettavaa tapahtumapaikalla riittää, niin motoristeille kuin muullekin yleisölle. Tapahtuman tarkoitus on, että motoristit viihtyvät koko viikonlopun Vaasassa, ja vierailemaan dealerimme luona vain 75km päässä Seinäjoella.

 

Ohjelma/program

Osta liput tai varaa majoitus / Buy tickets or book accommodation

 


 

The Finnish Harley Weekend 2020 in Vaasa is organized by H.O.G Pohjanmaa Chapter Finland. 

 

The event is located in Vaasa at area of the Scandic Hotel Waskia Vaasa.

Hotel is a great seaside hotel in the beach city center, and only 1km from the port of Vaasa.

Finnish Harley Weekend, is for Harley-Davidson and Buell bikers.

But all the motorcycles and bikers are welcome!

 

On Friday we have the Poker Run where you can ride on lovely roads on the Ostrobotnia and see the best part of  area. The Poker Run will take a couple hours. And remember highest -ranking hands win the prize. Friday evening we will celebrate the winner at the barbeque party. The Buffet Dinner takes place in the restaurant at the Hotel Waskia on Saturday night.

 

There will be engine sounds, bikers, bands, nice time together and ride outs. The bikers as well as the general public have a chance to see each other and to exchange experience. The purpose of the event is that bikers enjoy the whole weekend and even longer in Vaasa  and enjoy good music, food, spend time together. At the same time they can shop in the city area.

 

We look forward to seeing you all in Vaasa and visit our dealer in only 75km in Seinäjoki.

Two wheels forever

Yhteystiedot

Moto-Seinäjoki Oy, Pohjanmaa Chapter Finland ry.
Lieskatie 2, 60510 Hyllykallio
Puh. 020 793 9855

 

Pohjanmaa Chapter Harley Davidson